Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Perdoplet fk bokelj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Dabić probeert naar een medespeler te passen. Ćopić is nu in balbezit. Met opzet legt Veličković zijn tegenspeler op de grond. Veličković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Daar is Mrkaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riznić verovert de bal door een tackle van achteren. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Riznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Riznić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perdoplet - fk bokelj 0:1

26e minuut.
Andrijašević geeft een hoge lob. Inworp. Bjeković met de inworp. Sretenović rent richting de bal. Sretenović geeft de bal voor. Višević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Radulović passt de bal in één keer door. Dabić is nu in balbezit. Jovičević verovert de bal door een tackle van achteren. Jovičević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Andrijašević de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dražić verovert de bal door een tackle van achteren. Dražić met een sublieme pass. Perazić rent richting de bal. Riznić onderschept slim de pass. Riznić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perdoplet 39%, fk bokelj 61%.
FC Perdoplet - fk bokelj 0:1

54e minuut.
Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalević rent richting de bal. Spalević passt de bal met de wreef. Jovičević is nu in balbezit. Jovičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Perdoplet - fk bokelj 1:1

56e minuut.
Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević geeft de bal voor. Radulović rent richting de bal. Radulović draait met de bal, schiet en ... Jovanić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perdoplet - fk bokelj 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perdoplet 52%, fk bokelj 48%.
FC Perdoplet - fk bokelj 1:2