Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijelo Polje City -apokalipsa-
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Ćatović rent richting de bal. Đoković onderschept slim de pass. Đoković passt de bal met de wreef. Koraćević is nu in balbezit. Koraćević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Štulanović is nu in balbezit. Štulanović geeft een lange en hoge pass. Đurđić heeft problemen om de bal te vangen. Manigoda is nu in balbezit. Manigoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ćatović rent richting de bal. Laličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Laličić speelt de bal door. Goranović is nu in balbezit. Goranović draait met de bal, schiet en ... Tičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Simović rent richting de bal. Štulanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simović. Štulanović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Štulanović kan niet meer verder spelen. Grubješić komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Laličić heeft problemen om de bal te vangen. Brnović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laličić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grubješić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šakotić is nu in balbezit. Šakotić met een sublieme pass. Koraćević rent richting de bal. Koraćević haalt uit met een fantastische trap. Kandić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radović heeft problemen om de bal te vangen. Plojović is nu in balbezit. Plojović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijelo Polje City - -apokalipsa- 0:1

32e minuut.
Koraćević rent richting de bal. Manigoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koraćević verovert de bal door een tackle van achteren. Đoković rent richting de bal. Đoković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Koraćević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jeftović de bal onder controle te krijgen. Ćatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đoković is nu in balbezit. Đoković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 47%, -apokalipsa- 53%.
Bijelo Polje City - -apokalipsa- 0:1

63e minuut.
Manigoda rent richting de bal. Đoković onderschept slim de pass. Đoković speelt de bal door. Koraćević is nu in balbezit. Koraćević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 60%, -apokalipsa- 40%.
Bijelo Polje City - -apokalipsa- 0:1