Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-apokalipsa- Borusija Menhengladbah
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pavlićević passt de bal zonder na te denken. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap. Tičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koraćević. Vesić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vesić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić onderschept slim de pass. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić onderschept slim de pass. Aleksić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stijepović verovert de bal door een tackle van achteren. Stijepović geeft een lange en hoge pass. Vukičević kopt de bal weg. Koraćević rent richting de bal. Koraćević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stanišić onderschept slim de pass. Stanišić probeert naar een medespeler te passen. Razić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Jezdimirović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Štulanović geeft een lange en hoge pass. Šakotić rent richting de bal. Šakotić probeert naar een medespeler te passen. Plojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Plojović geeft een lange en hoge pass. Paal!

39e minuut.
Plojović is nu in balbezit. Stijepović onderschept slim de pass. Stijepović probeert naar een medespeler te passen. Đurđić rent richting de bal. Đurđić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milinović speelt de bal door. Radanović kopt de bal weg. Daar is Batić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksić rent richting de bal. Aleksić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milinović met een sublieme pass. Radanović is nu in balbezit. Radanović passt de bal zonder na te denken. Šakotić rent richting de bal. Šakotić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vukičević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukičević geeft de bal voor. Pavlićević kopt de bal weg. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -apokalipsa- 49%, Borusija Menhengladbah 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-apokalipsa- - Borusija Menhengladbah 0:0

73e minuut.
Vesić met een sublieme pass. Stijepović rent richting de bal. Stijepović geeft de bal voor. Jezdimirović rent richting de bal. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -apokalipsa- 58%, Borusija Menhengladbah 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-apokalipsa- - Borusija Menhengladbah 0:0