Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijelo Polje City KLICEVO FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Baletić geeft een hoge lob. Inworp. Vukašević met de inworp. Daar is Ninković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninković geeft de bal voor. Kandić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grujić is nu in balbezit. Grujić haalt uit met een fantastische trap. Kandić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Novović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simović met een snelle inworp. Brnović rent richting de bal. Brnović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bijelo Polje City - KLICEVO FC 1:0

12e minuut.
Ješić met de inworp. Pekić speelt de bal door. Ninković met een sublieme pass. Grujić heeft problemen om de bal te vangen. Grujić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Manigoda met een sublieme pass. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić probeert naar een medespeler te passen. Grujić is nu in balbezit. Grujić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stanković onderschept slim de pass. Stanković geeft een lange en hoge pass. Daar is Ninković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grujić is nu in balbezit. Grujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bijelo Polje City - KLICEVO FC 1:1

32e minuut.
Stanković geeft een lange en hoge pass. Brnović controleert de bal met de borst. Goranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijelo Polje City - KLICEVO FC 2:1

40e minuut.
Pekić geeft een hoge lob. Pejović kopt de bal weg. Daar is Manigoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grujić rent richting de bal. Grujić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 57%, KLICEVO FC 43%.
Bijelo Polje City - KLICEVO FC 2:1

65e minuut.
Baletić met een snelle inworp. Šerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerić probeert naar een medespeler te passen. Goranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnović onderschept slim de pass. Brnović geeft een lange en hoge pass. Goranović is nu in balbezit. Goranović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Višević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brnović is nu in balbezit. Brnović geeft een lange en hoge pass. Simović is nu in balbezit. Simović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bojadić verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Bojadić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Višević met de inworp. Brnović geeft de bal voor. Goranović maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 46%, KLICEVO FC 54%.
Bijelo Polje City - KLICEVO FC 2:1