Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-apokalipsa- FC Perdoplet
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Radanović is nu in balbezit. Radanović passt de bal in één keer door. Koraćević rent richting de bal. Koraćević haalt uit met een fantastische trap. Brstina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-apokalipsa- - FC Perdoplet 1:0

8e minuut.
Šakotić passt de bal zonder na te denken. Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanić geeft een hoge lob. Koraćević heeft problemen om de bal te vangen. Koraćević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Medić rent richting de bal. Šakotić verovert de bal door een tackle van achteren. Šakotić passt de bal zonder na te denken. Koraćević is nu in balbezit. Koraćević draait met de bal, schiet en ... Brstina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Perazić is nu in balbezit. Đurđić verovert de bal door een tackle van achteren. Đurđić met een sublieme pass. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Aleksić verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksić probeert naar een medespeler te passen. Koraćević is nu in balbezit. Koraćević haalt uit met een fantastische trap. Brstina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Đurđić speelt de bal door. Plojović is nu in balbezit. Plojović passt de bal in één keer door. Koraćević rent richting de bal. Koraćević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -apokalipsa- 40%, FC Perdoplet 60%.
-apokalipsa- - FC Perdoplet 1:0

48e minuut.
Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić is nu in balbezit. Koraćević onderschept slim de pass. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kalajdžić onderschept slim de pass. Kalajdžić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radanović de bal. Jovičević is nu in balbezit. Jovičević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brstina met een harde bal richting middenveld. Radanović kopt de bal weg. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ćopić controleert de bal met de borst. Đurđić is nu in balbezit. Ćopić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćopić krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Čančar verovert de bal door een tackle van achteren. Čančar met een sublieme pass. Koraćević is nu in balbezit. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -apokalipsa- 38%, FC Perdoplet 62%.
-apokalipsa- - FC Perdoplet 1:0