Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borusija Menhengladbah QWQJW
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Marinović probeert naar een medespeler te passen. Simić rent richting de bal. Simić passt de bal met de wreef. Pantelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stanojković rent richting de bal. Stanojković speelt de bal door. Marinović speelt de bal door. Simić rent richting de bal. Simić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borusija Menhengladbah - QWQJW 0:1

15e minuut.
Bajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukičević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukičević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jezdimirović de bal. Jezdimirović schiet op doel. Lelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pantelić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelić met een sublieme pass. Simić rent richting de bal. Simić schiet op doel. Milinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borusija Menhengladbah - QWQJW 0:2

30e minuut.
Pavlićević geeft een lange en hoge pass. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić passt de bal in één keer door. Jezdimirović heeft problemen om de bal te vangen. Jezdimirović schiet op doel. Lelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lelić trapt de bal weg van het doel. Stanišić is nu in balbezit. Pantelić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pantelić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borusija Menhengladbah 46%, QWQJW 54%.
Borusija Menhengladbah - QWQJW 0:2

47e minuut.
Pantelić is nu in balbezit. Pantelić speelt de bal door. Simić is nu in balbezit. Simić haalt uit met een fantastische trap. Milinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borusija Menhengladbah - QWQJW 0:3

71e minuut.
Pavlićević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalabić de bal. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap. Lelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borusija Menhengladbah - QWQJW 1:3

90e minuut.
Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević geeft de bal voor. Vesić met een sublieme pass. Jezdimirović rent richting de bal. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batić is nu in balbezit. Batić haalt uit met een fantastische trap. Lelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borusija Menhengladbah - QWQJW 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borusija Menhengladbah 41%, QWQJW 59%.
Borusija Menhengladbah - QWQJW 2:3