Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijelo Polje City fk bokelj
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Veličković passt de bal zonder na te denken. Odavić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riznić. Riznić krijgt een gele kaart. Odavić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Odavić kan niet meer verder spelen. Ćatović komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Brnović heeft problemen om de bal te vangen. Radulović is nu in balbezit. Radulović geeft een lange en hoge pass. Jeftović probeert de bal aan de voet te houden. Riznić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijelo Polje City - fk bokelj 0:1

27e minuut.
Goranović met een sublieme pass. Brnović rent richting de bal. Riznić verovert de bal door een tackle van achteren. Riznić haalt uit met een fantastische trap. Kandić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Manigoda heeft problemen om de bal te vangen. Brnović rent richting de bal. Brnović passt de bal met de wreef. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović draait met de bal, schiet en ... Kandić bokst de bal weg. Riznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Riznić haalt uit met een fantastische trap. Kandić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jeftović rent richting de bal. Riznić onderschept slim de pass. Riznić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijelo Polje City - fk bokelj 0:2

45e minuut.
Novović met een sublieme pass. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović schiet op doel. Jeftović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 61%, fk bokelj 39%.
Bijelo Polje City - fk bokelj 0:2

46e minuut.
Karabasil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brnović is nu in balbezit. Brnović probeert naar een medespeler te passen. Goranović rent richting de bal. Goranović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Simović is nu in balbezit. Dabić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić speelt de bal door. Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 61%, fk bokelj 39%.
Bijelo Polje City - fk bokelj 0:2