Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QWQJW KLICEVO FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bajčeta met een sublieme pass. Pantelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pekić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ninković de bal. Bajčeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajčeta krijgt een gele kaart. Ninković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pekić met een snel genomen vrije trap. Grujić rent richting de bal. Grujić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bajčeta de bal. Kalabić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grujić. Grujić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kalabić rent richting de bal. Nedović begaat een overtreding. Kalabić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bajčeta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ješić heeft problemen om de bal te vangen. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QWQJW - KLICEVO FC 1:0

16e minuut.
Zlatović geeft een hoge lob. Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajević begaat een overtreding. Bajević krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pantelić onderschept slim de pass. Bojadić is nu in balbezit. Pantelić onderschept slim de pass. Pantelić haalt uit met een fantastische trap. Baćević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QWQJW - KLICEVO FC 2:0

37e minuut.
Ješić rent richting de bal. Pantelić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelić passt de bal zonder na te denken. Simić rent richting de bal. Simić haalt uit met een fantastische trap. Baćević bokst de bal weg. Bojadić heeft problemen om de bal te vangen. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QWQJW - KLICEVO FC 3:0

39e minuut.
Pantelić passt de bal zonder na te denken. Simić is nu in balbezit. Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić verovert de bal door een tackle van achteren. Simić schiet op doel. Baćević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QWQJW 51%, KLICEVO FC 49%.
QWQJW - KLICEVO FC 3:0

53e minuut.
Ješić verovert de bal door een tackle van achteren. Ješić probeert naar een medespeler te passen. Bojadić rent richting de bal. Simić onderschept slim de pass. Simić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QWQJW - KLICEVO FC 4:0

64e minuut.
Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novović geeft een lange en hoge pass. Grujić is nu in balbezit. Ninković rent richting de bal. Ninković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bajčeta speelt de bal door. Pantelić is nu in balbezit. Pantelić passt de bal met de wreef. Simić rent richting de bal. Simić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ješić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marinović. Marinović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QWQJW 47%, KLICEVO FC 53%.
QWQJW - KLICEVO FC 4:0