Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc salia coloridos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ayestaran met een sublieme pass. Matallana bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo speelt de bal door. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel. Tejero bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Costa neemt de hoekschop. Tejero bokst de bal weg. Ayestaran springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salia - coloridos 1:0

26e minuut.
Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo probeert naar een medespeler te passen. Paisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Paisano schiet op doel. Daar is Cifuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc salia - coloridos 1:1

40e minuut.
Conesa is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. López met een sublieme pass. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc salia - coloridos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salia 47%, coloridos 53%.
fc salia - coloridos 2:1

47e minuut.
Algarra rent richting de bal. Algarra geeft de bal voor. Company geeft een lange en hoge pass. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Costa probeert naar een medespeler te passen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garay raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Galendo onderschept slim de pass. Galendo speelt de bal door. Camacho is nu in balbezit. Paisano onderschept slim de pass. Paisano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cubria met een sublieme pass. Rego is nu in balbezit. Rego probeert naar een medespeler te passen. Garay rent richting de bal. Garay draait met de bal, schiet en ... Tejero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salia 40%, coloridos 60%.
fc salia - coloridos 2:1