Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suchi Deportivo abandonados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Valenti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parrado met de inworp. Gomez De Castro is nu in balbezit. Gomez De Castro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gomez De Castro passt de bal met de wreef. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espel onderschept slim de pass. Gomez De Castro onderschept slim de pass. Gomez De Castro draait met de bal, schiet en ... Arraiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Coscujuela geeft een hoge lob. Valenti geeft een lange en hoge pass. Guevara kopt de bal weg. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zambrana met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ... Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suchi 48%, Deportivo abandonados 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
suchi - Deportivo abandonados 0:0

50e minuut.
Ponciano geeft een lange en hoge pass. Coscujuela is nu in balbezit. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
suchi - Deportivo abandonados 0:1

59e minuut.
Gomez De Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez De Castro passt de bal met de wreef. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez De Castro is nu in balbezit. Gomez De Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Morales kopt de bal weg. Coscujuela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Unanue. Unanue krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez De Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez De Castro speelt de bal door. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Payo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Villagrán rent richting de bal. Zambrana verovert de bal door een tackle van achteren. Villagrán speelt de bal door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel. Falces bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suchi 45%, Deportivo abandonados 55%.
suchi - Deportivo abandonados 0:1