Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suchi Club Social y Deportivo Xelajú 
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Paya geeft een lange en hoge pass. Daar is Marotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamanca krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balbuena raakt geblesseerd tijdens het duel. Balbuena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marotta controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
suchi - Club Social y Deportivo Xelajú  0:1

10e minuut.
Zambrana is nu in balbezit. Zambrana geeft een hoge lob. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan rent richting de bal. Frisan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
suchi - Club Social y Deportivo Xelajú  1:1

13e minuut.
Klungelig pakt Tellaeche de bal. Frisan is nu in balbezit. Frisan passt de bal met de wreef. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Payo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Unanue kopt de bal weg. Frisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Payo is nu in balbezit. Payo draait met de bal, schiet en ... Salanova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Paya passt de bal met de wreef. Coutińo is nu in balbezit. Salamanca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamanca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Coutińo raakt geblesseerd tijdens het duel. Balbuena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falces probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marotta rent richting de bal. Klungelig pakt Obanos de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
suchi - Club Social y Deportivo Xelajú  1:2

43e minuut.
Contador verovert de bal door een tackle van achteren. Contador met een sublieme pass. Obanos heeft problemen om de bal te vangen. Force bereikt de bal nog maar net als eerste. Force schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suchi 51%, Club Social y Deportivo Xelajú  49%.
suchi - Club Social y Deportivo Xelajú  1:2

56e minuut.
Duch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coutińo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Force heeft problemen om de bal te vangen. Force geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Parrado onderschept slim de pass. Parrado passt de bal zonder na te denken. Frisan is nu in balbezit. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Payo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Force met een sublieme pass. Daar is Marotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch rent richting de bal. Marotta onderschept slim de pass. Marotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Faba rent richting de bal. Marotta onderschept slim de pass. Force bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta rent richting de bal. Marotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suchi 56%, Club Social y Deportivo Xelajú  44%.
suchi - Club Social y Deportivo Xelajú  1:2