Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc salia OLAKASE PG
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Galarza is nu in balbezit. Galarza passt de bal met de wreef. Saiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiz haalt uit met een fantastische trap. Vazquez kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rego. Alonso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alonso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frutos kopt de bal weg. Klungelig pakt Vazquez de bal. Naranjo bokst de bal weg. Saiz is nu in balbezit. Saiz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vazquez de bal onder controle te krijgen. Paal!

27e minuut.
Galarza geeft een hoge lob. Camacho is nu in balbezit. Saiz verovert de bal door een tackle van achteren. Saiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Costa met de inworp. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay probeert naar een medespeler te passen. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rego speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Rego begaat een overtreding. Rego krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Salcedo geeft een lange en hoge pass. Frutos kopt de bal weg. Galarza heeft problemen om de bal te vangen. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Escoriaza trapt de bal weg van het doel. Conesa kopt de bal weg. Macia rent richting de bal. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Costa de bal. Costa met een sublieme pass. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap. Escoriaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salia - OLAKASE PG 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salia 60%, OLAKASE PG 40%.
fc salia - OLAKASE PG 1:0

48e minuut.
Conesa heeft problemen om de bal te vangen. Saiz is nu in balbezit. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiz is nu in balbezit. Saiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Naranjo trapt de bal weg van het doel. Rego heeft problemen om de bal te vangen. Company speelt de bal door. Saiz is nu in balbezit. Saiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Naranjo met een harde bal richting middenveld. Rego is nu in balbezit. Rego speelt de bal door. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dorta is nu in balbezit. Ayestaran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galarza met een snel genomen vrije trap. Camacho kopt de bal weg. Rego rent richting de bal. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. Frutos kan de bal niet met de borst controleren. Ruiz is nu in balbezit. Frutos is nu in balbezit. Frutos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ayestaran verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayestaran. Ayestaran krijgt een gele kaart. Iglesias raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Dorta met een sublieme pass. Saiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado is nu in balbezit. Saiz rent richting de bal. Saiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salia 51%, OLAKASE PG 49%.
fc salia - OLAKASE PG 1:0