Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo abandonados coloridos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Algarra kopt de bal weg. Paisano heeft problemen om de bal te vangen. Espel rent richting de bal. Paisano verovert de bal door een tackle van achteren. Paisano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Algarra rent richting de bal. Ahumada is nu in balbezit. Algarra onderschept slim de pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Arraiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
López is nu in balbezit. Ahumada onderschept slim de pass. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo abandonados - coloridos 1:0

13e minuut.
Obert speelt de bal door. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada passt de bal in één keer door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Espel heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal zonder na te denken. Paisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Paisano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo abandonados - coloridos 1:1

18e minuut.
López speelt de bal door. Espel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espel probeert naar een medespeler te passen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Ahumada onderschept slim de pass. Ahumada met een sublieme pass. Cubria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra schiet op doel. Tejero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra onderschept slim de pass. Algarra speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel. Tejero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tejero trapt de bal weg van het doel. Obert is nu in balbezit. Obert geeft de bal voor. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo abandonados - coloridos 2:1

45e minuut.
Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado geeft een hoge lob. Espel kopt de bal weg. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Tejero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo abandonados 44%, coloridos 56%.
Deportivo abandonados - coloridos 2:1

63e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Ahumada probeert naar een medespeler te passen. Leonardo is nu in balbezit. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel. Tejero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Villagrán rent richting de bal. Villagrán passt de bal in één keer door. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo abandonados - coloridos 3:1

73e minuut.
Ponciano is nu in balbezit. Algarra is nu in balbezit. Met opzet legt Ponciano zijn tegenspeler op de grond. Ponciano krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra geeft een lange en hoge pass. Valenti probeert de bal aan de voet te houden. Paisano is nu in balbezit. Paisano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo abandonados 45%, coloridos 55%.
Deportivo abandonados - coloridos 3:1