Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAS GABIOTAS colon-c3
Normal Tactiek au au au
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Saucedo rent richting de bal. Saucedo met een sublieme pass. Betancourt rent richting de bal. Betancourt schiet op doel. Guevara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León geeft een lange en hoge pass. Guevara probeert de bal aan de voet te houden. Posada rent richting de bal. Posada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Parra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ovalle komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De La Rosa met een snelle inworp. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal zonder na te denken. De León rent richting de bal. De León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Betancourt is nu in balbezit. De La Rosa rent richting de bal. Betancourt onderschept slim de pass. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Shepherd probeert naar een medespeler te passen. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimbley rent richting de bal. Posada rent richting de bal. Posada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAS GABIOTAS 62%, colon-c3 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAS GABIOTAS - colon-c3 0:0

64e minuut.
Lee is nu in balbezit. Lee passt de bal met de wreef. De La Rosa is nu in balbezit. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Posada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De La Rosa passt de bal met de wreef. Casanova is nu in balbezit. Casanova passt de bal zonder na te denken. De León is nu in balbezit. De León draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Muñoz met de inworp. Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Shepherd met een sublieme pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Shepherd geeft een hoge lob. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana maakt een afschuwelijke overtreding. Quintana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAS GABIOTAS 68%, colon-c3 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAS GABIOTAS - colon-c3 0:0