Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cros LAS GABIOTAS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt Garcés de bal. De La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kawano rent richting de bal. Kawano speelt de bal door. Maldonado is nu in balbezit. Quintana onderschept slim de pass. Quintana geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
cros - LAS GABIOTAS 0:1

35e minuut.
Hilton geeft de bal voor. Inworp. Casanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De León is nu in balbezit. De León schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Manik is nu in balbezit. Manik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cros - LAS GABIOTAS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cros 49%, LAS GABIOTAS 51%.
cros - LAS GABIOTAS 0:2

52e minuut.
Cerrud kopt de bal weg. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño geeft een hoge lob. Mejía rent richting de bal. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Manik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerrud. Cerrud krijgt een gele kaart. Manik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De León wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
cros - LAS GABIOTAS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cros 44%, LAS GABIOTAS 56%.
cros - LAS GABIOTAS 0:3