Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
$Roblox*Hai-Phong$ chizminh
343 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Thành Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Chi is nu in balbezit. Quang Trường is nu in balbezit. Hoàng Chi onderschept slim de pass. Hoàng Chi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ðức Anh kopt de bal weg. Hoàng Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Long passt de bal zonder na te denken. Hoài Phong is nu in balbezit. Hoài Phong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hoàng Long verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Long passt de bal met de wreef. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
$Roblox*Hai-Phong$ - chizminh 0:1

30e minuut.
Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh geeft de bal voor. Hoài Phong kopt de bal weg. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Long rent richting de bal. Nguyên Đức onderschept slim de pass. Nguyên Đức draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Quốc Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoài Phong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Hưng. Quốc Hưng krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Trung Hồng geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bật Hiếu met de inworp. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Thiện Thanh met een sublieme pass. Hoàng Chi rent richting de bal. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi onderschept slim de pass. Hoàng Chi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Thiện Thanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Thanh met een sublieme pass. Hoàng Chi heeft problemen om de bal te vangen. Huy Thông rent richting de bal. Huy Thông haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: $Roblox*Hai-Phong$ 60%, chizminh 40%.
$Roblox*Hai-Phong$ - chizminh 0:1

49e minuut.
Trung Hồng geeft een hoge lob. Inworp. Bật Hiếu met een snelle inworp. Hùng Anh is nu in balbezit. Hùng Anh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Huy Thông met een sublieme pass. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường begaat een overtreding. Quang Trường krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Quang Vinh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tiến Tùng komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Quang Ðức trapt de bal weg. Anh Dũng kopt de bal weg. Hoàng Chi is nu in balbezit. Hoàng Chi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Ðức speelt de bal door. Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng geeft een lange en hoge pass. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh draait met de bal, schiet en ... Hải Long bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Thành Ðạt is nu in balbezit. Hoàng Long onderschept slim de pass. Hoàng Long geeft een hoge lob. Hoài Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hoàng Minh speelt de bal door. Nguyên Đức heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Long schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoàng Long krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Quang Ðức trapt de bal weg van het doel. Ðức Anh is nu in balbezit. Anh Dũng rent richting de bal. Ðức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
$Roblox*Hai-Phong$ - chizminh 0:2

87e minuut.
Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng geeft een lange en hoge pass. Hoài Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tâm is nu in balbezit. Hoàng Tâm geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: $Roblox*Hai-Phong$ 59%, chizminh 41%.
$Roblox*Hai-Phong$ - chizminh 0:2