Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bình Định 7 Sanh chizminh
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trường probeert naar een medespeler te passen. Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh draait met de bal, schiet en ... Tấn Trương bokst de bal weg. Hoài Phong is nu in balbezit. Hoài Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bình Định 7 Sanh - chizminh 0:1

6e minuut.
Mạnh Tường bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Bắc onderschept slim de pass. Minh Bắc passt de bal met de wreef. Daar is Hoài Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoài Phong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tấn Trương speelt de bal door. Mạnh Tường kopt de bal weg. Hoàng Trưởng is nu in balbezit. Tấn Tài onderschept slim de pass. Tấn Tài haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bật Hiếu met een snelle inworp. Hoàng Long is nu in balbezit. Hoàng Long geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoài Phong de bal. Hoài Phong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ðức Anh onderschept slim de pass. Ðức Anh probeert naar een medespeler te passen. Hoài Phong rent richting de bal. Hoài Phong schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Quang Trường de bal. Quang Trường geeft de bal voor. Klungelig pakt Tấn Nam de bal. Hoài Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Phong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hoàng Long speelt de bal door. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh met een sublieme pass. Hoài Phong is nu in balbezit. Hoài Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bình Định 7 Sanh - chizminh 0:2

37e minuut.
Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoài Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng Anh probeert naar een medespeler te passen. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bình Định 7 Sanh - chizminh 0:3

41e minuut.
Ðức Nhân is nu in balbezit. Quang Trường begaat een overtreding. Ðức Nhân is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tấn Tài is nu in balbezit. Tấn Tài haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hoàng Tâm geeft de bal voor. Tấn Nam heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh haalt uit met een fantastische trap. Tấn Trương probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bình Định 7 Sanh - chizminh 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bình Định 7 Sanh 71%, chizminh 29%.
Bình Định 7 Sanh - chizminh 0:4

52e minuut.
Đình Lân probeert naar een medespeler te passen. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường passt de bal met de wreef. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Anh Trung met een sublieme pass. Đình Lân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoài Phong rent richting de bal. Hoài Phong haalt uit met een fantastische trap. Tấn Trương maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bình Định 7 Sanh - chizminh 0:5

63e minuut.
Anh Trung rent richting de bal. Ðức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Anh speelt de bal door. Hoài Phong rent richting de bal. Hoài Phong draait met de bal, schiet en ... Tấn Trương bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bình Định 7 Sanh 58%, chizminh 42%.
Bình Định 7 Sanh - chizminh 0:5