Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B34 SBTC kar98K
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh geeft de bal voor. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B34 SBTC - kar98K 1:0

9e minuut.
Ngọc Dũng geeft een lange en hoge pass. Dương Khánh kopt de bal weg. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy draait met de bal, schiet en ... Hồng Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B34 SBTC - kar98K 2:0

26e minuut.
Daar is Hoàng Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Ðức passt de bal zonder na te denken. Quang Nguyên is nu in balbezit. Quang Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dương Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Phát speelt de bal door. Quang Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Quang Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Văn Hùng geeft de bal voor. Phi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Cường met een sublieme pass. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Văn Hùng geeft een hoge lob. Trung Hinh kopt de bal weg. Đức Hùng probeert de bal met de borst te controleren. Gia Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hồng Đức bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B34 SBTC 47%, kar98K 53%.
B34 SBTC - kar98K 2:0

48e minuut.
Duy Thắng is nu in balbezit. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thắng met een sublieme pass. Daar is Gia Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Huy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Tiến Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh probeert naar een medespeler te passen. Quang Nguyên rent richting de bal. Quang Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dương Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Dương Khánh geeft de bal voor. Phước Lộc kopt de bal weg. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Trung Hinh met de inworp. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B34 SBTC - kar98K 3:0

74e minuut.
Dương Khánh geeft de bal voor. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh passt de bal in één keer door. Phi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Cường haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hoàng Tùng onderschept slim de pass. Hồng Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tùng maakt een afschuwelijke overtreding. Hồng Phát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Minh komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hoàng Tùng is nu in balbezit. Quang Nguyên is nu in balbezit. Hoàng Tùng rent richting de bal. Quang Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Nguyên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B34 SBTC - kar98K 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B34 SBTC 44%, kar98K 56%.
B34 SBTC - kar98K 3:1