Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelchester Hotspur Gameranx United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Aw de bal. Aw passt de bal in één keer door. Au rent richting de bal. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Madhavi schiet op doel. Yip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tee controleert de bal met de borst. Au rent richting de bal. Met opzet legt Pak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Au bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani verovert de bal door een tackle van achteren. Dewani met een sublieme pass. Madhavi rent richting de bal. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelchester Hotspur - Gameranx United 0:1

19e minuut.
Ganabathy draait met de bal, schiet en ... Chew kopt de bal weg. Ganabathy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong is nu in balbezit. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu geeft een lange en hoge pass. Aw maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelchester Hotspur - Gameranx United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelchester Hotspur 47%, Gameranx United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelchester Hotspur - Gameranx United 1:1

47e minuut.
Dewani verovert de bal door een tackle van achteren. Dewani geeft de bal voor. Ganase is nu in balbezit. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong schiet op doel. Yip bokst de bal weg.

78e minuut.
Aw met een harde bal richting middenveld. Dewani heeft problemen om de bal te vangen. Lim rent richting de bal. Ganabathy verovert de bal door een tackle van achteren. Ganabathy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tang probeert naar een medespeler te passen. Ganabathy heeft problemen om de bal te vangen. Lim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ganabathy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Au zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelchester Hotspur 60%, Gameranx United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelchester Hotspur - Gameranx United 1:1