Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOUGANG FC GoD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Chen geeft een lange en hoge pass. Jayakumar heeft problemen om de bal te vangen. Chang is nu in balbezit. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOUGANG FC - GoD 1:0

23e minuut.
Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan onderschept slim de pass. Teng verovert de bal door een tackle van achteren. Magesvari is nu in balbezit. Magesvari schiet op doel. Jin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Hing met de inworp. Daar is Tze Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 54%, GoD 46%.
HOUGANG FC - GoD 1:0

54e minuut.
Chen geeft de bal voor. Inworp. Hing met een snelle inworp. Magesvari rent richting de bal. Magesvari passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen is nu in balbezit. See onderschept slim de pass. Chang onderschept slim de pass. Chang draait met de bal, schiet en ... Murugan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 52%, GoD 48%.
HOUGANG FC - GoD 1:0

GoD