Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GoD Arsenal RVP henry
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
See geeft een lange en hoge pass. Daar is Chandran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandran probeert naar een medespeler te passen. Teng is nu in balbezit. Teng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Magesvari speelt de bal door. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing passt de bal in één keer door. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tze Law rent richting de bal. Tze Law met een sublieme pass. Ang rent richting de bal. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fong komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Magesvari speelt de bal door. Ngee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee passt de bal in één keer door. Teng is nu in balbezit. Teng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Ang de bal. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law probeert naar een medespeler te passen. Hing is nu in balbezit. Hing geeft de bal voor. Chee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teng is nu in balbezit. Teng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GoD - Arsenal RVP henry 1:0

39e minuut.
See rent richting de bal. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kim krijgt een gele kaart. Ang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ang kan niet meer verder spelen. Yip komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoD 39%, Arsenal RVP henry 61%.
GoD - Arsenal RVP henry 1:0

54e minuut.
Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang probeert naar een medespeler te passen. Yip probeert naar een medespeler te passen. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing rent richting de bal. Kumar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hing moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hing kan niet meer verder spelen. Ee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoD 53%, Arsenal RVP henry 47%.
GoD - Arsenal RVP henry 1:0
GoD