Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
butt HOUGANG FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Yeoh passt de bal zonder na te denken. Chang rent richting de bal. Chang met een sublieme pass. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Huat trapt de bal weg. Yeoh kopt de bal weg. Mah controleert de bal met de borst. Chang onderschept slim de pass. Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kee kopt de bal weg. Wah probeert de bal aan de voet te houden. Boon rent richting de bal. Wah onderschept slim de pass. Wah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bandhi met een snelle inworp. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu speelt de bal door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Phua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asstha met de inworp. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Eng verovert de bal door een tackle van achteren. Eng passt de bal in één keer door. Wah is nu in balbezit. Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butt - HOUGANG FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butt 42%, HOUGANG FC 58%.
butt - HOUGANG FC 1:0

51e minuut.
Boon geeft een hoge lob. Mah geeft een hoge lob. Devan kopt de bal weg. Samivelu is nu in balbezit. Samivelu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Devan geeft de bal voor. Phua is nu in balbezit. Phua geeft een lange en hoge pass. Wah is nu in balbezit. Wah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Toh geeft een hoge lob. Daar is Kee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen onderschept slim de pass. Chen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Wah probeert naar een medespeler te passen. Chang rent richting de bal. Kee speelt de bal door. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fan speelt de bal door. Chang is nu in balbezit. Chang speelt de bal door. Chen rent richting de bal. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butt 56%, HOUGANG FC 44%.
butt - HOUGANG FC 1:0