Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelchester Hotspur Flag City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Loh controleert de bal met de borst. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu passt de bal met de wreef. Aw is nu in balbezit. Aw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kannan probeert naar een medespeler te passen. Gek geeft een hoge lob. Chung kopt de bal weg. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chung rent richting de bal. Yeoh is nu in balbezit. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung schiet op doel. Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelchester Hotspur - Flag City 0:1

19e minuut.
Doeltrap. Yip met een harde bal richting middenveld. Loh kopt de bal weg. Yeoh rent richting de bal. Yeoh draait met de bal, schiet en ... Yip bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelchester Hotspur - Flag City 0:2

22e minuut.
Hup kopt de bal weg. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek passt de bal in één keer door. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Muthu is nu in balbezit. Chin probeert naar een medespeler te passen. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap. Phua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yeoh heeft problemen om de bal te vangen. Chung is nu in balbezit. Yeoh is nu in balbezit. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung draait met de bal, schiet en ... Yip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Aw heeft problemen om de bal te vangen. Esawaran is nu in balbezit. Esawaran geeft de bal voor. Au met een sublieme pass. Klungelig pakt Phua de bal. Ang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelchester Hotspur 51%, Flag City 49%.
Chelchester Hotspur - Flag City 0:2

46e minuut.
Muniady is nu in balbezit. Muniady geeft een lange en hoge pass. Chung rent richting de bal. Chung draait met de bal, schiet en ... Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelchester Hotspur - Flag City 0:3

49e minuut.
Loh geeft een lange en hoge pass. Muniady rent richting de bal. Muniady passt de bal met de wreef. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chung probeert de bal aan de voet te houden. Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Loh passt de bal zonder na te denken. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung draait met de bal, schiet en ... Yip bokst de bal weg.

72e minuut.
Tee kopt de bal weg. Loh rent richting de bal. Loh passt de bal zonder na te denken. Yeoh rent richting de bal. Yeoh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Khoo geeft de bal voor. Loh kopt de bal weg. Tee heeft problemen om de bal te vangen. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelchester Hotspur 51%, Flag City 49%.
Chelchester Hotspur - Flag City 0:3