Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flag City Chelchester Hotspur
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Eng bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng met een sublieme pass. Daar is Ganase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeoh rent richting de bal. Yeoh draait met de bal, schiet en ... Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Low geeft een lange en hoge pass. Kannan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Au kopt de bal weg. Ganabathy probeert de bal met de borst te controleren. Ganabathy schiet op doel. Ang bokst de bal weg.

11e minuut.
Kannan met een sublieme pass. Tee is nu in balbezit. Tee probeert naar een medespeler te passen. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flag City - Chelchester Hotspur 1:0

16e minuut.
Au bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hup raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng passt de bal met de wreef. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Chin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup geeft een hoge lob. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flag City - Chelchester Hotspur 1:1

36e minuut.
Au is nu in balbezit. Muniady onderschept slim de pass. Muniady passt de bal zonder na te denken. Yeoh heeft problemen om de bal te vangen. Yeoh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flag City 41%, Chelchester Hotspur 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flag City - Chelchester Hotspur 1:1

58e minuut.
Hup probeert naar een medespeler te passen. Aw rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chin. Chin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek met een sublieme pass. Toh probeert naar een medespeler te passen. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Loh onderschept slim de pass. Loh passt de bal met de wreef. Yeoh rent richting de bal. Yeoh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flag City - Chelchester Hotspur 2:1

66e minuut.
Loh rent richting de bal. Ganabathy verovert de bal door een tackle van achteren. Loh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loh krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Muniady is nu in balbezit. Muniady geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tee de bal onder controle te krijgen. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Khoo is nu in balbezit. Khoo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniady met een snelle inworp. Toh geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Yeoh de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flag City - Chelchester Hotspur 3:1

83e minuut.
Daar is Yeoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganabathy speelt de bal door. Hup is nu in balbezit. Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Yip met een sublieme pass. Inworp. Eng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toh probeert de bal met de borst te controleren. Toh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flag City 48%, Chelchester Hotspur 52%.
Flag City - Chelchester Hotspur 3:1