Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOUGANG FC Arsenal RVP henry
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Sui Sen rent richting de bal. Tam is nu in balbezit. Fan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sui Sen neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jin niet meer kan verder spelen. Huat komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Huat trapt de bal weg. Chang kan de bal niet met de borst controleren. Chen probeert naar een medespeler te passen. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Chee bokst de bal weg.

33e minuut.
Fan rent richting de bal. Chandran rent richting de bal. Chandran geeft de bal voor. Tam rent richting de bal. Tam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOUGANG FC - Arsenal RVP henry 0:1

35e minuut.
Cheah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Devan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 54%, Arsenal RVP henry 46%.
HOUGANG FC - Arsenal RVP henry 0:1

46e minuut.
Chang is nu in balbezit. See rent richting de bal. Chang speelt de bal door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Chen heeft problemen om de bal te vangen. Kumar rent richting de bal. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen onderschept slim de pass. Chen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Wang is nu in balbezit. Wang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boon de bal. Sui Sen is nu in balbezit. Sui Sen schiet op doel. Huat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Wang heeft problemen om de bal te vangen. Wang geeft een hoge lob. Inworp. Boon met een snelle inworp. Asstha geeft de bal voor. Chee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 66%, Arsenal RVP henry 34%.
HOUGANG FC - Arsenal RVP henry 0:1