Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelchester Hotspur Arsenal RVP henry
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Hong geeft de bal voor. Inworp. Hock met een snelle inworp. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Voon geeft een hoge lob. Chandran kopt de bal weg. Chang speelt de bal door. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelchester Hotspur - Arsenal RVP henry 0:1

14e minuut.
Tee rent richting de bal. Tee geeft een hoge lob. Aw is nu in balbezit. Aw draait met de bal, schiet en ... Ngee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Chang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hong de bal. Tam is nu in balbezit. Tam draait met de bal, schiet en ... Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hock geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chandran rent richting de bal. Chandran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ganase geeft een lange en hoge pass. Aw rent richting de bal. Voon is nu in balbezit. Aw verovert de bal door een tackle van achteren. Aw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ganase geeft een hoge lob. Ngee is nu in balbezit. Ngee met een sublieme pass. Tam is nu in balbezit. Tam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelchester Hotspur 61%, Arsenal RVP henry 39%.
Chelchester Hotspur - Arsenal RVP henry 0:1

55e minuut.
Kang is nu in balbezit. Kang passt de bal met de wreef. Aw is nu in balbezit. Aw draait met de bal, schiet en ... Chee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelchester Hotspur - Arsenal RVP henry 1:1

74e minuut.
Chandran kopt de bal weg. See is nu in balbezit. See passt de bal met de wreef. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sui Sen is nu in balbezit. Au begaat een overtreding. Sui Sen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. See met een snel genomen vrije trap. Chandran geeft de bal voor. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelchester Hotspur - Arsenal RVP henry 1:2

79e minuut.
Sui Sen speelt de bal door. Chandran is nu in balbezit. Chandran geeft een hoge lob. Tam rent richting de bal. Tam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelchester Hotspur 62%, Arsenal RVP henry 38%.
Chelchester Hotspur - Arsenal RVP henry 1:2