Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
butt Gameranx United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Kee onderschept slim de pass. Kee met een sublieme pass. Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
butt - Gameranx United 1:0

24e minuut.
Tang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pak is nu in balbezit. Met opzet legt Mah zijn tegenspeler op de grond. Mah krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phua de bal. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani draait met de bal, schiet en ... Lau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
butt - Gameranx United 1:1

38e minuut.
Phua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tai met de inworp. Dewani rent richting de bal. Dewani met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dewani passt de bal zonder na te denken. Mah bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi onderschept slim de pass. Madhavi schiet op doel. Siew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butt - Gameranx United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butt 54%, Gameranx United 46%.
butt - Gameranx United 1:2

53e minuut.
Kee is nu in balbezit. Madhavi rent richting de bal. Madhavi passt de bal zonder na te denken. Dewani rent richting de bal. Dewani draait met de bal, schiet en ... Lau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ee komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meng komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim met een sublieme pass. Phua bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butt 41%, Gameranx United 59%.
butt - Gameranx United 1:2