Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gameranx United butt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mogan rent richting de bal. Mogan geeft een hoge lob. Lim kopt de bal weg. Daar is Madhavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. Lau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lim kopt de bal weg. Eng speelt de bal door. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah haalt uit met een fantastische trap. Aw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gameranx United - butt 0:1

26e minuut.
Lim passt de bal zonder na te denken. Madhavi rent richting de bal. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Madhavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gameranx United - butt 1:1

39e minuut.
Inworp. Tai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dewani is nu in balbezit. Dewani haalt uit met een fantastische trap. Kee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gameranx United 44%, butt 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gameranx United - butt 1:1

48e minuut.
Tai geeft de bal voor. Eng is nu in balbezit. Eng passt de bal met de wreef. Nagaraja rent richting de bal. Nagaraja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dewani onderschept slim de pass. Dewani geeft een hoge lob. Madhavi is nu in balbezit. Madhavi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gameranx United - butt 2:1

61e minuut.
Eng rent richting de bal. Eng geeft een hoge lob. Wah is nu in balbezit. Wah schiet op doel. De bal raakt de paal. Aw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Nagaraja kopt de bal weg. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu passt de bal in één keer door. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wong geeft een hoge lob. Tam is nu in balbezit. Tam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Madhavi de bal. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gameranx United - butt 3:1

84e minuut.
Dewani verovert de bal door een tackle van achteren. Dewani probeert naar een medespeler te passen. Kee is nu in balbezit. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Madhavi schiet op doel. Lau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gameranx United 49%, butt 51%.
Gameranx United - butt 3:1