Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOUGANG FC Flag City
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin onderschept slim de pass. Chin geeft de bal voor. Cheah met een sublieme pass. Yeoh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Boon speelt de bal door. Chen rent richting de bal. Chang rent richting de bal. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel. Ang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Chen geeft de bal voor. Klungelig pakt Esawaran de bal. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. Ang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Boon probeert de bal aan de voet te houden. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh passt de bal in één keer door. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Shiva verovert de bal door een tackle van achteren. Shiva speelt de bal door. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Esawaran de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 47%, Flag City 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HOUGANG FC - Flag City 0:0

49e minuut.
Esawaran geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yeoh neemt de hoekschop. Chen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOUGANG FC - Flag City 1:0

50e minuut.
Esawaran geeft de bal voor. Inworp. Yeoh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chang controleert de bal met de borst. Chang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Devan probeert naar een medespeler te passen. Boon is nu in balbezit. Boon geeft de bal voor. Chen kan de bal niet met de borst controleren. Chen haalt uit met een fantastische trap. Ang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HOUGANG FC - Flag City 2:0

78e minuut.
Chen geeft de bal voor. Yeoh rent richting de bal. Yeoh met een sublieme pass. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 49%, Flag City 51%.
HOUGANG FC - Flag City 2:0