Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flag City HOUGANG FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Cheah geeft een hoge lob. Inworp. Eng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yeoh draait met de bal, schiet en ... Chen kopt de bal weg. Fan controleert de bal met de borst. Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flag City - HOUGANG FC 1:0

43e minuut.
Kannan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannan geeft de bal voor. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh draait met de bal, schiet en ... Jin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flag City 36%, HOUGANG FC 64%.
Flag City - HOUGANG FC 1:0

53e minuut.
Phua rent richting de bal. Phua geeft een lange en hoge pass. Yeoh is nu in balbezit. Toh is nu in balbezit. Toh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Toh is nu in balbezit. Toh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muniady de bal. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Yeoh geeft een hoge lob. Gek kopt de bal weg. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh onderschept slim de pass. Toh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Loh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang met een sublieme pass. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek onderschept slim de pass. Gek schiet op doel. Jin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flag City 36%, HOUGANG FC 64%.
Flag City - HOUGANG FC 1:0