Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gameranx United Arsenal RVP henry
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Wong met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Dewani verovert de bal door een tackle van achteren. Madhavi is nu in balbezit. Madhavi schiet op doel. Chee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim met een sublieme pass. Wong is nu in balbezit. Sui Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Sui Sen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Madhavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mee onderschept slim de pass. Chang rent richting de bal. Dewani onderschept slim de pass. Dewani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pak geeft een lange en hoge pass. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See met een sublieme pass. Tam rent richting de bal. Tam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gameranx United 46%, Arsenal RVP henry 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gameranx United - Arsenal RVP henry 0:0

57e minuut.
Lim passt de bal zonder na te denken. Dewani rent richting de bal. Dewani speelt de bal door. Madhavi rent richting de bal. Madhavi draait met de bal, schiet en ... Chee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tai passt de bal met de wreef. Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hock speelt de bal door. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wong is nu in balbezit. Wong passt de bal in één keer door. Madhavi is nu in balbezit. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Teo is nu in balbezit. Tam is nu in balbezit. Teo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gameranx United 45%, Arsenal RVP henry 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gameranx United - Arsenal RVP henry 0:0