Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WCFC HOUGANG FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan geeft een lange en hoge pass. Muzapar kopt de bal weg. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Asngari is nu in balbezit. Asngari geeft een lange en hoge pass. Muharam is nu in balbezit. Muharam schiet op doel. Jin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCFC - HOUGANG FC 1:0

25e minuut.
Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari is nu in balbezit. Asngari passt de bal met de wreef. Muharam is nu in balbezit. Muharam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chang geeft een lange en hoge pass. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Muzapar ... Strafschop! Muzapar krijgt een gele kaart. Asstha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WCFC - HOUGANG FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCFC 52%, HOUGANG FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WCFC - HOUGANG FC 1:1

59e minuut.
Kuek met een sublieme pass. Shiva rent richting de bal. Muharam onderschept slim de pass. Muharam draait met de bal, schiet en ... Cheah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Toh is nu in balbezit. Toh geeft de bal voor. Inworp. Asngari met een snelle inworp. Kuek geeft de bal voor. Jin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCFC 27%, HOUGANG FC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WCFC - HOUGANG FC 1:1