Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOUGANG FC WCFC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Yeoh met een snelle inworp. Chang rent richting de bal. Leo begaat een overtreding. Chang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chang wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Shiva rent richting de bal. Eng onderschept slim de pass. Eng speelt de bal door. Muharam rent richting de bal. Muharam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Shiva heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Eng met een snelle inworp. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 70%, WCFC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HOUGANG FC - WCFC 0:0

50e minuut.
Asstha rent richting de bal. Asstha geeft een lange en hoge pass. Daar is Boo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asstha zal de hoekschop nemen. Vijaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Muzapar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leo is nu in balbezit. Leo probeert naar een medespeler te passen. Muharam is nu in balbezit. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Teo is nu in balbezit. Teo passt de bal in één keer door. Shiva is nu in balbezit. Eng verovert de bal door een tackle van achteren. Eng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Boon rent richting de bal. Boon geeft een hoge lob. Daar is Chen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ... Vijaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vijaya speelt de bal door. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Asstha onderschept slim de pass. Asstha met een sublieme pass. Kuek met een sublieme pass. Muharam rent richting de bal. Muharam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chang speelt de bal door. Yeoh rent richting de bal. Yeoh speelt de bal door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek rent richting de bal. Kuek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 54%, WCFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HOUGANG FC - WCFC 0:0