Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOUGANG FC Gameranx United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Tang geeft een hoge lob. Inworp. Asstha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Toh geeft een hoge lob. Inworp. Pak met een snelle inworp. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
HOUGANG FC - Gameranx United 0:1

43e minuut.
Teo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fan met een snelle inworp. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim onderschept slim de pass. Lim met een sublieme pass. Madhavi is nu in balbezit. Madhavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 48%, Gameranx United 52%.
HOUGANG FC - Gameranx United 0:1

46e minuut.
Toh met de inworp. Daar is Boon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lim maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Cheah kopt de bal weg. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak is nu in balbezit. Dewani rent richting de bal. Dewani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Asstha passt de bal met de wreef. Chen is nu in balbezit. Chew legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chang neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Toh geeft een hoge lob. Chang rent richting de bal. Chang passt de bal in één keer door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOUGANG FC 51%, Gameranx United 49%.
HOUGANG FC - Gameranx United 0:1