Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
butt WCFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kumavelu is nu in balbezit. Samivelu rent richting de bal. Boo onderschept slim de pass. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kee verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asngari met een snelle inworp. Kuek is nu in balbezit. Kuek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bandhi speelt de bal door. Kumavelu is nu in balbezit. Samivelu is nu in balbezit. Samivelu schiet op doel. Vijaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butt - WCFC 1:0

31e minuut.
Hock geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagaraja met de inworp. Samivelu rent richting de bal. Samivelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butt - WCFC 2:0

41e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo met een sublieme pass. Siew rent richting de bal. Muharam is nu in balbezit. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butt 43%, WCFC 57%.
butt - WCFC 2:0

51e minuut.
Eng geeft een lange en hoge pass. Boo kopt de bal weg. Daar is Boo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butt - WCFC 3:0

55e minuut.
Hock probeert naar een medespeler te passen. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mah krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vijaya met een sublieme pass. Kee kopt de bal weg. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu verovert de bal door een tackle van achteren. Kumavelu draait met de bal, schiet en ... Vijaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Asngari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuek is nu in balbezit. Kuek haalt uit met een fantastische trap. Lau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
butt - WCFC 3:1

69e minuut.
Eng passt de bal met de wreef. Teo rent richting de bal. Teo geeft de bal voor. Muharam rent richting de bal. Muharam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Siew probeert naar een medespeler te passen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi met een sublieme pass. Muharam is nu in balbezit. Muharam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butt 40%, WCFC 60%.
butt - WCFC 3:1