Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gameranx United GoD
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani verovert de bal door een tackle van achteren. Dewani speelt de bal door. Madhavi rent richting de bal. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law onderschept slim de pass. Tze Law passt de bal zonder na te denken. Teng rent richting de bal. Teng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gameranx United - GoD 0:1

8e minuut.
Tze Law speelt de bal door. Wong rent richting de bal. Wong passt de bal in één keer door. Madhavi rent richting de bal. Madhavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wah is nu in balbezit. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magesvari de bal. Magesvari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Murugan trapt de bal weg. Magesvari kopt de bal weg. Dewani is nu in balbezit. Madhavi rent richting de bal. Madhavi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Magesvari is nu in balbezit. Magesvari passt de bal zonder na te denken. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gameranx United - GoD 0:2

37e minuut.
Wong speelt de bal door. Madhavi rent richting de bal. Chong onderschept slim de pass. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muthusamy kopt de bal weg. Dewani heeft problemen om de bal te vangen. Madhavi rent richting de bal. Madhavi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gameranx United - GoD 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gameranx United 44%, GoD 56%.
Gameranx United - GoD 1:2

49e minuut.
Tze Law probeert naar een medespeler te passen. Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Magesvari passt de bal in één keer door. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Madhavi probeert naar een medespeler te passen. Pak is nu in balbezit. Pak speelt de bal door. Madhavi rent richting de bal. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. Murugan bokst de bal weg. Muthusamy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani probeert naar een medespeler te passen. Jayakumar rent richting de bal. Madhavi rent richting de bal. Madhavi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Muthusamy is nu in balbezit. Chong is nu in balbezit. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Dewani is nu in balbezit. Dewani draait met de bal, schiet en ... Murugan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gameranx United 44%, GoD 56%.
Gameranx United - GoD 1:2

GoD