Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dynamic legends cf mulika fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Bagatui met de inworp. Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nzibo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mbareck probeert naar een medespeler te passen. Lelel rent richting de bal. Dulecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelel verovert de bal door een tackle van achteren. Lelel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei passt de bal zonder na te denken. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga schiet op doel. Vader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - mulika fc 1:0

19e minuut.
Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Nzibo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odinga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kibowen met een snel genomen vrije trap. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dulecha is nu in balbezit. Dulecha geeft een lange en hoge pass. Simiyu geeft een lange en hoge pass. Odinga is nu in balbezit. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Langat passt de bal in één keer door. Kibowen is nu in balbezit. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - mulika fc 2:0

32e minuut.
Vader trapt de bal weg van het doel. Kibowen heeft problemen om de bal te vangen. Lorupe speelt de bal door. Mbareck probeert de bal met de borst te controleren. Mbareck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mbareck geeft de bal voor. Lorupe is nu in balbezit. Langat is nu in balbezit. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga schiet op doel. Vader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - mulika fc 3:0

38e minuut.
Nzibo is nu in balbezit. Maranga is nu in balbezit. Nzibo verovert de bal door een tackle van achteren. Nzibo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Okoth de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - mulika fc 3:1

44e minuut.
Mambo-Mumba trapt de bal weg. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe speelt de bal door. Odinga rent richting de bal. Odinga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - mulika fc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 51%, mulika fc 49%.
dynamic legends cf - mulika fc 4:1

47e minuut.
Kiongo heeft problemen om de bal te vangen. Kiongo speelt de bal door. Odinga rent richting de bal. Odinga draait met de bal, schiet en ... Vader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - mulika fc 5:1

83e minuut.
Maranga geeft een hoge lob. Inworp. Bagatui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vader trapt de bal weg. Kibowen kopt de bal weg. Langat rent richting de bal. Langat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 51%, mulika fc 49%.
dynamic legends cf - mulika fc 5:1