Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duli FC shangai
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Lagat is nu in balbezit. Lagat speelt de bal door. Tanui probeert naar een medespeler te passen. Mbareck rent richting de bal. Mbareck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Machethe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Thuku geeft een lange en hoge pass. Gacharia kopt de bal weg. Asiedu is nu in balbezit. Owiti verovert de bal door een tackle van achteren. Owiti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lagat passt de bal in één keer door. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu met een sublieme pass. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga is nu in balbezit. Suji verovert de bal door een tackle van achteren. Suji haalt uit met een fantastische trap. Jepleting maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duli FC - shangai 1:0

41e minuut.
Asiedu geeft een hoge lob. Kirwa rent richting de bal. Kirwa met een sublieme pass. Klungelig pakt Mbareck de bal. Mbareck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ngaywa met een sublieme pass. Suji is nu in balbezit. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji onderschept slim de pass. Suji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duli FC - shangai 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duli FC 48%, shangai 52%.
Duli FC - shangai 2:0

53e minuut.
Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu geeft een lange en hoge pass. Tanui heeft problemen om de bal te vangen. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu rent richting de bal. Gacharia verovert de bal door een tackle van achteren. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jepleting bokst de bal weg.

63e minuut.
Lagat speelt de bal door. Machethe rent richting de bal. Machethe passt de bal in één keer door. Mbareck rent richting de bal. Mbareck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Duli FC - shangai 2:1

75e minuut.
Gacharia is nu in balbezit. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat rent richting de bal. Lagat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ngaywa speelt de bal door. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti passt de bal met de wreef. Suji is nu in balbezit. Suji haalt uit met een fantastische trap. Jepleting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duli FC 35%, shangai 65%.
Duli FC - shangai 2:1