Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rdcongo babz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Nyariki passt de bal zonder na te denken. Inworp. Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Oracho probeert de bal met de borst te controleren. Murunga onderschept slim de pass. Murunga passt de bal zonder na te denken. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Loloupe kopt de bal weg. Letipilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki rent richting de bal. Nyariki draait met de bal, schiet en ... Mbugua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - babz 1:0

11e minuut.
Otieno met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matiku met een snelle inworp. Wandaba controleert de bal met de borst. Wandaba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cherono met een sublieme pass. Oracho kan de bal niet met de borst controleren. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki draait met de bal, schiet en ... Letipilia probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Wambugu verovert de bal door een tackle van achteren. Wambugu probeert naar een medespeler te passen. Murunga met een sublieme pass. Daar is Nyariki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyariki schiet op doel. Mbugua bokst de bal weg. Letipilia kopt de bal weg. Ochiang rent richting de bal. Ayuko is nu in balbezit. Ayuko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Letipilia rent richting de bal. Ayuko is nu in balbezit. Nyariki rent richting de bal. Nyariki schiet op doel. Mbugua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - babz 2:0

39e minuut.
Lihalakha verovert de bal door een tackle van achteren. Lihalakha speelt de bal door. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuko rent richting de bal. Ayuko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ochiang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owiti komt het veld opgelopen. Mbugua trapt de bal weg. Lihalakha kopt de bal weg. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - babz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rdcongo 45%, babz 55%.
rdcongo - babz 3:0

65e minuut.
Nyariki speelt de bal door. Ayuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki rent richting de bal. Nyariki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - babz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rdcongo 52%, babz 48%.
rdcongo - babz 4:0