Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mulika fc kisumu city stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wairimu de bal. Wairimu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mulika fc - kisumu city stars 0:1

10e minuut.
Zaman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vader komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Macachia passt de bal zonder na te denken. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwach begaat een overtreding. Kwach krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lorupe met een sublieme pass. Jepleting rent richting de bal. Bagatui onderschept slim de pass. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marango rent richting de bal. Macachia onderschept slim de pass. Wairimu rent richting de bal. Wairimu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vader trapt de bal weg van het doel. Nzibo rent richting de bal. Vader rent richting de bal. Nzibo onderschept slim de pass. Nzibo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mulika fc - kisumu city stars 1:1

42e minuut.
Koech speelt de bal door. Owiti probeert naar een medespeler te passen. Konchellah rent richting de bal. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mulika fc - kisumu city stars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mulika fc 54%, kisumu city stars 46%.
mulika fc - kisumu city stars 2:1

52e minuut.
Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech rent richting de bal. Met opzet legt Konchellah zijn tegenspeler op de grond. Koech wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koech kan niet meer verder spelen. Ochiang komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo passt de bal met de wreef. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck rent richting de bal. Mbareck haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia passt de bal zonder na te denken. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu haalt uit met een fantastische trap. Kibowen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kibowen trapt de bal weg van het doel. Limo kopt de bal weg. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia draait met de bal, schiet en ... Vader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mulika fc 52%, kisumu city stars 48%.
mulika fc - kisumu city stars 2:1