Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kisumu city stars mulika fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


37e minuut.
Lorupe met een sublieme pass. Bagatui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruto. Ruto krijgt een gele kaart. Bagatui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagatui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - mulika fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 54%, mulika fc 46%.
kisumu city stars - mulika fc 0:1

47e minuut.
Limo onderschept slim de pass. Nzibo is nu in balbezit. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo rent richting de bal. Nzibo haalt uit met een fantastische trap. Nyariki bokst de bal weg.

54e minuut.
Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo geeft een lange en hoge pass. Owiti kopt de bal weg. Macachia is nu in balbezit. Macachia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck is nu in balbezit. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Owiti rent richting de bal. Marango verovert de bal door een tackle van achteren. Marango geeft een hoge lob. Macachia is nu in balbezit. Macachia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lorupe passt de bal in één keer door. Macachia rent richting de bal. Marango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marango krijgt een gele kaart. Macachia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Limo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radull krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nzibo rent richting de bal. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo verovert de bal door een tackle van achteren. Nzibo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - mulika fc 0:2

84e minuut.
Konchellah is nu in balbezit. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia passt de bal zonder na te denken. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Koech geeft een lange en hoge pass. Wairimu is nu in balbezit. Dulecha is nu in balbezit. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - mulika fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 46%, mulika fc 54%.
kisumu city stars - mulika fc 1:2