Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kisumu city stars dynamic legends cf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Macachia probeert naar een medespeler te passen. Wairimu rent richting de bal. Wairimu passt de bal in één keer door. Radull rent richting de bal. Radull geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jepleting geeft een lange en hoge pass. Macachia rent richting de bal. Macachia probeert naar een medespeler te passen. Wairimu probeert de bal aan de voet te houden. Wairimu draait met de bal, schiet en ... Rotich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Kibowen de bal. Macachia rent richting de bal. Kibowen rent richting de bal. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. Macachia haalt uit met een fantastische trap. Rotich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - dynamic legends cf 1:0

20e minuut.
Maranga rent richting de bal. Maranga geeft een hoge lob. Mbareck probeert de bal aan de voet te houden. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Radull is nu in balbezit. Radull passt de bal met de wreef. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - dynamic legends cf 2:0

24e minuut.
Limo passt de bal in één keer door. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odinga krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman passt de bal in één keer door. Radull bereikt de bal nog maar net als eerste. Radull geeft de bal voor. Paal! Rotich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mbareck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owiti met de inworp. Macachia is nu in balbezit. Macachia geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rotich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - dynamic legends cf 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 41%, dynamic legends cf 59%.
kisumu city stars - dynamic legends cf 3:0

56e minuut.
Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu probeert naar een medespeler te passen. Radull speelt de bal door. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Macachia kopt de bal weg. Okoth rent richting de bal. Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rotich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Wairimu rent richting de bal. Wairimu schiet op doel. Mambo-Mumba probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - dynamic legends cf 4:0

67e minuut.
Limo rent richting de bal. Mbareck onderschept slim de pass. Mbareck probeert naar een medespeler te passen. Langat is nu in balbezit. Langat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mbareck geeft een hoge lob. Radull controleert de bal met de borst. Radull met een sublieme pass. Macachia rent richting de bal. Macachia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Radull passt de bal in één keer door. Wairimu rent richting de bal. Kibowen begaat een overtreding. Wairimu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Langat passt de bal zonder na te denken. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei speelt de bal door. Odinga rent richting de bal. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kibowen rent richting de bal. Langat is nu in balbezit. Kibowen rent richting de bal. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 50%, dynamic legends cf 50%.
kisumu city stars - dynamic legends cf 4:0