Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dynamic legends cf kisumu city stars
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Lelel met de inworp. Mbareck geeft de bal voor. Misoi rent richting de bal. Odinga rent richting de bal. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Macachia rent richting de bal. Kibowen onderschept slim de pass. Wairimu rent richting de bal. Wairimu draait met de bal, schiet en ... Okoth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia rent richting de bal. Macachia probeert naar een medespeler te passen. Wairimu rent richting de bal. Wairimu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - kisumu city stars 0:1

35e minuut.
Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck probeert naar een medespeler te passen. Simiyu speelt de bal door. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kibowen verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Radull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macachia is nu in balbezit. Macachia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Rotich trapt de bal weg. Limo kopt de bal weg. Wairimu rent richting de bal. Wairimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Langat rent richting de bal. Limo onderschept slim de pass. Limo geeft de bal voor. Wairimu rent richting de bal. Wairimu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Limo kopt de bal weg. Simiyu is nu in balbezit. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu haalt uit met een fantastische trap. Rotich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 65%, kisumu city stars 35%.
dynamic legends cf - kisumu city stars 0:1

49e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Langat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Limo met een snel genomen vrije trap. Okoth rent richting de bal. Macachia is nu in balbezit. Macachia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - kisumu city stars 0:2

62e minuut.
Kibowen rent richting de bal. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mbareck. Macachia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Limo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mbareck probeert de bal met de borst te controleren. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Okoth de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Langat rent richting de bal. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat rent richting de bal. Limo onderschept slim de pass. Limo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mambo-Mumba trapt de bal weg. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat maakt een afschuwelijke overtreding. Langat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 53%, kisumu city stars 47%.
dynamic legends cf - kisumu city stars 0:2