Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Tigers mulika fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Baiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzibo verovert de bal door een tackle van achteren. Akida bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo onderschept slim de pass. Nzibo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lorupe speelt de bal door. Bagatui bereikt de bal nog maar net als eerste. Masamba maakt een afschuwelijke overtreding. Masamba krijgt een gele kaart. Bagatui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagatui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Masamba met een snelle inworp. Mungai heeft problemen om de bal te vangen. Mungai geeft een hoge lob. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tigers - mulika fc 1:0

44e minuut.
Bagatui met een snelle inworp. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baiya ... Strafschop! Nzibo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nzibo neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tigers 59%, mulika fc 41%.
Bohemian Tigers - mulika fc 1:0

51e minuut.
Konchellah met de inworp. Kwach is nu in balbezit. Kwach geeft de bal voor. Masamba heeft problemen om de bal te vangen. Masamba onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kinyor passt de bal zonder na te denken. Daar is Nzibo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akida bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo onderschept slim de pass. Nzibo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Akida bereikt de bal nog maar net als eerste. Akida geeft de bal voor. Ohyancha kopt de bal weg. Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karai haalt uit met een fantastische trap. Vader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kibowen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinyor met de inworp. Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karai haalt uit met een fantastische trap. Vader bokst de bal weg.

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kinyor zal de hoekschop nemen. Baiya is nu in balbezit. Cherono rent richting de bal. Karai rent richting de bal. Karai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tigers - mulika fc 2:0

78e minuut.
Bagatui met een snelle inworp. Klungelig pakt Nzibo de bal. Nzibo passt de bal zonder na te denken. Mbareck rent richting de bal. Mbareck draait met de bal, schiet en ... Shikubu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kibowen geeft de bal voor. Inworp. Akida met de inworp. Kinyor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinyor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ohyancha onderschept slim de pass. Cherono rent richting de bal. Karai is nu in balbezit. Cherono is nu in balbezit. Cherono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tigers 56%, mulika fc 44%.
Bohemian Tigers - mulika fc 2:0