Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shangai rdcongo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Murunga geeft de bal voor. Maxime heeft problemen om de bal te vangen. Nyariki begaat een overtreding. Nyariki krijgt een gele kaart. Maxime roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maxime kan niet meer verder spelen. Kibet komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Masamba verovert de bal door een tackle van achteren. Masamba met een sublieme pass. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat is nu in balbezit. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ayuko rent richting de bal. Lagat verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat speelt de bal door. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ayuko heeft problemen om de bal te vangen. Asiedu rent richting de bal. Asiedu probeert naar een medespeler te passen. Mbareck rent richting de bal. Mbareck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shangai - rdcongo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 48%, rdcongo 52%.
shangai - rdcongo 1:0

49e minuut.
Ayuko met een sublieme pass. Wambugu rent richting de bal. Wambugu probeert naar een medespeler te passen. Nyariki rent richting de bal. Nyariki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kamade is nu in balbezit. Kamade passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Otieno de bal. Lagat is nu in balbezit. Lagat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Otieno speelt de bal door. Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wambugu passt de bal zonder na te denken. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Inworp. Otieno met de inworp. Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat onderschept slim de pass. Lagat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 65%, rdcongo 35%.
shangai - rdcongo 1:0