Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
babz Duli FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Matiku passt de bal met de wreef. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Malot probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Suji kopt de bal weg. Oracho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owiti. Owiti krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ngotho is nu in balbezit. Matiku onderschept slim de pass. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
babz - Duli FC 1:0

15e minuut.
Maiyani met een snelle inworp. Klungelig pakt Oracho de bal. Ngaywa begaat een overtreding. Ngaywa krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Wandaba met een sublieme pass. Suji heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang onderschept slim de pass. Owiti is nu in balbezit. Owiti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ngaywa kan de bal niet met de borst controleren. Ngaywa passt de bal zonder na te denken. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Onyancha de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oracho probeert naar een medespeler te passen. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Machethe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
babz - Duli FC 2:0

38e minuut.
Onyancha passt de bal zonder na te denken. Letipilia probeert naar een medespeler te passen. Maiyani kan de bal niet met de borst controleren. Suji onderschept slim de pass. Suji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
babz - Duli FC 2:1

42e minuut.
Wandaba passt de bal zonder na te denken. Gacharia rent richting de bal. Mwachofi verovert de bal door een tackle van achteren. Wandaba rent richting de bal. Wandaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: babz 51%, Duli FC 49%.
babz - Duli FC 2:1

48e minuut.
Modi met een snelle inworp. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia geeft de bal voor. Suji rent richting de bal. Suji haalt uit met een fantastische trap. Mbugua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Komen rent richting de bal. Rono rent richting de bal. Komen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: babz 46%, Duli FC 54%.
babz - Duli FC 2:1