Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kisumu city stars shangai
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe onderschept slim de pass. Machuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nyariki met een harde bal richting middenveld. Daar is Machethe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macachia is nu in balbezit. Macachia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe verovert de bal door een tackle van achteren. Machethe met een sublieme pass. Mbareck heeft problemen om de bal te vangen. Mbareck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Limo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Murunga de bal onder controle te krijgen. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu schiet op doel. Jepleting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - shangai 1:0

23e minuut.
Machuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo onderschept slim de pass. Limo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mbareck de bal. Mbareck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Macachia rent richting de bal. Macachia passt de bal in één keer door. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radull verovert de bal door een tackle van achteren. Radull geeft een hoge lob. Jepleting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - shangai 2:0

30e minuut.
Thuku probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Owiti zal de hoekschop nemen. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Limo speelt de bal door. Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting begaat een overtreding. Jepleting krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 45%, shangai 55%.
kisumu city stars - shangai 2:0

46e minuut.
Asiedu rent richting de bal. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Asiedu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Asiedu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Macachia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaman met een snel genomen vrije trap. Owiti is nu in balbezit. Owiti schiet op doel. Jepleting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - shangai 3:0

71e minuut.
Machuka heeft problemen om de bal te vangen. Macachia rent richting de bal. Macachia probeert naar een medespeler te passen. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zaman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maxime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owiti speelt de bal door. Macachia rent richting de bal. Macachia schiet op doel. Jepleting bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - shangai 4:0

75e minuut.
Machuka passt de bal zonder na te denken. Maxime geeft een hoge lob. Koskei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Omondi geeft de bal voor. Koskei probeert de bal aan de voet te houden. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck draait met de bal, schiet en ... Nyariki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - shangai 4:1

83e minuut.
Wairimu verovert de bal door een tackle van achteren. Machethe is nu in balbezit. Wairimu onderschept slim de pass. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi passt de bal met de wreef. Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka is nu in balbezit. Machuka geeft de bal voor. Nyariki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Macachia rent richting de bal. Macachia speelt de bal door. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu haalt uit met een fantastische trap. Jepleting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 39%, shangai 61%.
kisumu city stars - shangai 4:1