Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shangai Bohemian Tigers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Akida geeft de bal voor. Inworp. Gikonyo met de inworp. Lagat is nu in balbezit. Lagat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Akida geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karai de bal. Machethe is nu in balbezit. Karai onderschept slim de pass. Karai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jepleting met een harde bal richting middenveld. Akida kopt de bal weg. Klungelig pakt Murunga de bal. Karai rent richting de bal. Karai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kitur geeft een hoge lob. Mungai kopt de bal weg. Cherono is nu in balbezit. Cherono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shangai - Bohemian Tigers 0:1

14e minuut.
Murunga geeft de bal voor. Kitur kopt de bal weg. Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck is nu in balbezit. Kitur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mbareck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shangai - Bohemian Tigers 1:1

30e minuut.
Doeltrap. Thuku trapt de bal weg. Kibowen kopt de bal weg. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shangai - Bohemian Tigers 1:2

45e minuut.
Mungai is nu in balbezit. Maxime verovert de bal door een tackle van achteren. Maxime passt de bal zonder na te denken. Masamba rent richting de bal. Masamba geeft een lange en hoge pass. Shikubu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shangai - Bohemian Tigers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 51%, Bohemian Tigers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shangai - Bohemian Tigers 2:2

50e minuut.
Maxime geeft een hoge lob. Kitur kopt de bal weg. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck haalt uit met een fantastische trap. Shikubu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Karai rent richting de bal. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga passt de bal met de wreef. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Akida heeft problemen om de bal te vangen. Asiedu kopt de bal weg. Kibowen probeert naar een medespeler te passen. Karai is nu in balbezit. Karai passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lagat is nu in balbezit. Lagat probeert naar een medespeler te passen. Machethe is nu in balbezit. Karai onderschept slim de pass. Karai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cherono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kibet komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Asiedu passt de bal met de wreef. Lagat rent richting de bal. Akida begaat een overtreding. Lagat roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lagat kan niet meer verder spelen. Machuka komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Akida rent richting de bal. Akida passt de bal zonder na te denken. Kibet rent richting de bal. Kibet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 66%, Bohemian Tigers 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shangai - Bohemian Tigers 2:2