Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rdcongo mulika fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ohyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohyancha geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Murunga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nyariki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wambugu springt en kopt de bal. Vader probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kibowen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - mulika fc 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wambugu met een snelle inworp. Loloupe is nu in balbezit. Loloupe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nyariki de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lorupe geeft een hoge lob. Lihalakha is nu in balbezit. Lihalakha geeft een lange en hoge pass. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lihalakha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo is nu in balbezit. Lihalakha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lihalakha krijgt een gele kaart. Nzibo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorupe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baiya krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibowen geeft de bal voor. Daar is Baiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzibo rent richting de bal. Nzibo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rdcongo - mulika fc 1:1

43e minuut.
Konchellah probeert de bal met de borst te controleren. Ayuko rent richting de bal. Konchellah begaat een overtreding. Ayuko raakt geblesseerd tijdens het duel. Wambugu met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nyariki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - mulika fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rdcongo 46%, mulika fc 54%.
rdcongo - mulika fc 2:1

47e minuut.
Lorupe is nu in balbezit. Lorupe geeft een hoge lob. Baiya is nu in balbezit. Baiya haalt uit met een fantastische trap. Cherono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rdcongo - mulika fc 2:2

50e minuut.
Murunga controleert de bal met de borst. Marango verovert de bal door een tackle van achteren. Marango geeft een hoge lob. Baiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cherono trapt de bal weg van het doel. Daar is Lorupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayuko met een sublieme pass. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Cherono trapt de bal weg. Lorupe rent richting de bal. Lorupe speelt de bal door. Baiya rent richting de bal. Baiya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lihalakha is nu in balbezit. Lihalakha speelt de bal door. Konchellah rent richting de bal. Ayuko is nu in balbezit. Ayuko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - mulika fc 3:2

66e minuut.
Baiya met een sublieme pass. Nzibo heeft problemen om de bal te vangen. Lorupe rent richting de bal. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lihalakha onderschept slim de pass. Lihalakha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ayuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rdcongo 41%, mulika fc 59%.
rdcongo - mulika fc 3:2