Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dynamic legends cf babz
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mbareck met een snelle inworp. Simiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kipkunui. Simiyu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Doeltrap. Mambo-Mumba met een harde bal richting middenveld. Ochiang is nu in balbezit. Langat verovert de bal door een tackle van achteren. Langat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - babz 1:0

24e minuut.
Matiku speelt de bal door. Mwachofi rent richting de bal. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Okoth de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dynamic legends cf - babz 1:1

41e minuut.
Mambo-Mumba passt de bal zonder na te denken. Matiku rent richting de bal. Matiku geeft een lange en hoge pass. Mwachofi maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Okoth de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck passt de bal in één keer door. Langat rent richting de bal. Langat passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 49%, babz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dynamic legends cf - babz 1:1

48e minuut.
Mbareck probeert naar een medespeler te passen. Langat is nu in balbezit. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat onderschept slim de pass. Langat geeft de bal voor. Paal!

65e minuut.
Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui met een sublieme pass. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - babz 1:2

71e minuut.
Oracho rent richting de bal. Langat is nu in balbezit. Langat passt de bal zonder na te denken. Odinga is nu in balbezit. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Langat probeert naar een medespeler te passen. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck probeert naar een medespeler te passen. Odinga is nu in balbezit. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ochiang is nu in balbezit. Mbareck verovert de bal door een tackle van achteren. Mbareck met een sublieme pass. Odinga is nu in balbezit. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rotich trapt de bal weg van het doel. Langat kopt de bal weg. Letipilia probeert de bal aan de voet te houden. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 49%, babz 51%.
dynamic legends cf - babz 1:2